RESTAURANG - GROSSIST FÖR Stor stockholm

Storköksgrossen är ett familjeföretag med vårt huvudkontor och över 3000 kvadratmeter stora lager i Saltsjö-boo. Vi levererar till restauranger i stor Stockholm – från Nynäshamn i syd till Uppsala i norr.

VI ÄR INTE RIKTIGT SOM ALLA ANDRA

På Storköksgrossen är vi stolta över vårt stora utbud av högkvalitativa produkter och råvaror. Men inte bara det. När du arbetar med oss kommer du snart märka att vi är lite annorlunda än många andra restauranggrossister. Vi är liksom lite enklare att arbeta med. Du slipper till exempel binda upp dig i långa volymavtal, får dina varor inburna till restaurangen och – kanske det bästa – om du missar något i en beställning kör vi ut din tilläggsbeställning med nästa bil utan kostnad. Vi ser helt enkelt till att göra din vardag som restaurangägare lite enklare.

300 KUNDER. INTE 30000.

Vi är ett familjeföretag, precis som många av de restauranger vi arbetar med. Vi är också lite mindre än de allra största grossisterna och månar om att ha en personlig och nära relation med våra kunder. Med oss får du också en kunnig partner som kan livsmedel och hjälper dig välja rätt produkter, levererar snabbt på sena beställningar och hjälper dig utveckla ditt sortiment. Kontakta oss så berättar vi mer – välkommen till Storköksgrossen!

FÅ ERBJUDANDEN FÖRE ALLA ANDRA

Lämna dina uppgifter nedan så får du våra kampanjerbjudanden och rabatter före alla andra!